Rotaract (съкратено от „Rotary in action“ ) е хуманитарна организация за младежи над 18 годишна до 30 годишна възраст, с официален партньор на Ротари Интернешънъл и ресурси, осигурени от фондация „Ротари“. Целта е чрез проекти, насочени към обществото, да отговорим на социалните нужди чрез обединени сила и енергия. Всичко това, докато подобряваме лидерските си и комуникационни умения, качества и контакти на базата на общата идея за служба на обществото.

Всеки клуб периодично провежда срещи, като при нас това е веднъж седмично. Програмата е разнообразна и всички членове дискутират актуални социални проблеми и потенциалните им решения/ подобрения и идеи за проекти. Преди всичко „Ротаракт“ екипът се стреми в приятелска атмосфера и с общи усилия да постига поставените си цели – обсъждаме и вътрешно междуклубни мероприятия, които да организираме заедно с клубовете от другите градове. Тъй като всички ни свързва общото желание за непрестанно развитие, се изнасят лекции от експерти в различни области.

Ротаракт
варна

Ротаракт Варна е чартиран на  11.11.1996г. като е вторият Ротаракт Клуб в страната. Нашата цел е чрез проекти, насочени към обществото, да отговорим на социалните нужди чрез обединени сила и енергия. Всичко това, докато подобряваме лидерските си и комуникационни умения, качества и контакти на базата на общата идея за служба на обществото. 

Преди всичко ние сме Приятели с общи амбиции, обичащи да виждат усмивките по лицата на хората и желание да направим светът около нас по-добър.

Това сме ние, преди и Ти да се присъединиш към нас:

kristina-atanasova

Кристина Атанасова

Президент

kristina-atanasova

Денис Кяшиф

Елект-президент

kristina-atanasova

Виктория Парашкеванова

Вицепрезидент

Николай Димов

Секретар

Георги Савов

Церемониалмайстор

Ангел Дипчиков

Паст-презиндент

kristina-atanasova

Таня Живкова

PR

РУСИ РУСЕВ

АКТИВЕН ЧЛЕН

Наталия Феодотова

Член

ВИКТОРИЯ ХАРИЗАНОВА

Активен член

Грета Русева

Активен член

Заповядай на следващата ни отворена среща, настоящ проект или друго предстоящо събитие със социална насоченост.