Ryla – Лидерска Бизнес Академия

Ryla – Лидерска Бизнес Академия

RYLA 2023 Varna: Младежката лидерска бизнес академия, която остави следа

Щастливи сме да споделим, че RYLA 2023 Varna беше изключително продуктивно, ползотворно и вдъхновяващо събитие! Тази година Варна за първи път беше домакин на RYLA семинар с тема “Лидерска бизнес академия” и гостоприемството на града създаде невероятно усещане за общност и споделена визия. Благодарности на всички 14участници, които дойдоха от цялата страна, за да прекараме заедно един пълноценен уикенд! Вярваме, че бъдещето на България е в сигурни ръце и сме горди, че можем да виждаме толкова много млади лидери, които се стремят към промяна и развитие.

✅ В първия ден от програмата започнахме с тестове за типове комуникация, където участниците разбраха повече за себе си и как да взаимодействат по-ефективно с другите. След това разгледахме концепцията за лидерство и различните типове лидери, които могат да съществуват. Вдъхновяващите лекции бяха допълнени с екипни игри, които засилиха взаимодействието и сътрудничеството между участниците. Създадохме и кариерни профили в платформата на @voca.academy, където участниците имаха възможност да обмислят бъдещите си кариерни цели и възможности.

✅ На следващия ден се фокусирахме върху поставянето на дългосрочни и краткосрочни цели, които са ключови за успеха във всяка област на живота. Имаше и динамична сесия с @etienyanev, който се погрижи участниците да се запознаят с дигиталния маркетинг и неговото значение за съвременния бизнес. Участниците имаха възможност да изграждат лични брандове и да научат как да се представят в онлайн пространството.

🤩🤍Това събитие не само предостави ценни знания и умения, но и създаде нови приятелства и запомнящи се спомени. Участниците се забавляваха, докато учеха неща, които ще бъдат от полза както в личен, така и в професионален план. Възможността да се обединим около общи цели и да работим заедно беше невероятно вдъхновяващо.

🙏🏼 Специални благодарности на нашите лектори: Стефан Дянков, съосновател на @switch_coworking_varna, за вдъхновяващите лекции за предприемачеството и развитието на бизнеса; @mayapavlova, съосновател на @voca.academy, за подкрепата и възможността да създадем кариерни профили и да работим върху личното си развитие; и @etienyanev, автор на книгата “Компас за дигитален маркетинг”, за ценните знания, които сподели за цифровия маркетинг. Благодарим ви, че направихте това събитие още по-специално!

🙌🏼 RYLA 2023 Varna беше истински успех, който ще остане в сърцата на всички участници. С нетърпение очакваме следващите предизвикателства и възможности за развитие.

До следващата година! 👋🏼