NETWORKING събитие “Защо да се развиваме в БЪЛГАРИЯ?

NETWORKING събитие “Защо да се развиваме в БЪЛГАРИЯ?

🗣️ Вие сте мотивирани и млади, със смели идеи и мечти, които ви държат будни късно вечер? Амбицирани сте да се развивате в България? Е, понякога и на най-добрите се случва да си кажат “Съсипаха я тая държава!” и да прегледат еднопосочните билети от Терминал 2… но каквото и да стане, дълбоко в себе си всички знаем, че няма по-хубаво от родното! 🇧🇬

👉 Вдъхновяващите лектори ще ви докажат, че да си успешен в България не е мираж и можеш да постигнеш всичко с упоритост и хъс. A намериш ли хора, с които да се развивате заедно, да генерирате идеи и да си давате сила, когато нещата не изглеждат толкова розови – ще видиш, че невъзможни неща няма! 💪

🗓 12.11 (Събота)
🎟 Вход: 5.00лв
Цената включва напитка; отстъпка, ако решите да посетите нашия рожден ден същата вечер (следете за повече ℹ за тематичното 007 парти) и не забравяйте, че така подкрепяте дарителската ни кауза, която ще оповестим съвсем скоро!🔜

📍 Switch – ул. Отец Паисий 42

🎙 Нашите лектори: Стефан Дянков, Даниел Йорданов и специален гост – Силвия Щумпф. Следете събитието за повече подробности и представяне на всеки от тях през идните дни!

👥
Създайте нови контакти и приятелства. Нямаме търпение да срещнем още хора “от нашата порода” – в края на събитието ще направим уъркшоп, като можем да обменим опит и идеи и да бъдем активното гражданско общество, от което България има нужда!

🤝 Със специалното съдействие на нашия партньор
@SWITCH – предпочитан coworking space в гр. Варна, който съчетава в себе си кафе, бар, напълно оборудвани зали за срещи и се е превърнало в място за обмен на идеи, енергия и знания.Новата локация съдържа:
✅ Над 65 работни места
✅ Голяма Open-Space зала
✅ 4 частни офисa
✅ Конферентна зала
✅ Кабинки за разговориКакто те сами се описват “В Switch се стремим да осигурим уютна и вдъхновяваща атмосфера за фрийлансъри и предприемачи.
Това е място, където можеш не просто да работиш, но и да се срещаш с нови и готини хора, да разширяваш мрежата си от контакти и да растеш като личност.”Очакваме ви!