Дрешник с кауза – second chance!

Дрешник с кауза – second chance!

♻️ Заповядайте на благотворителния базар “Дрешник с кауза – Second Chance”! 🛍️⚪ След коледните ни дарителски инициативи, с нас отново се свързаха от няколко домове за социално слаби хора във Варна с простичка молба – да осигурим прилични дрехи за идната година. Част от младежите са започнали работа и искат да са спретнати, как можем да откажем да им помогнем?

🟢 За никого не е тайна, че свръх консумацията генерира милиони тонове изхвърлени дрехи годишно. Бързата мода, от своя страна, задълбочава проблема и се оказва, че сме затрупани с дрехи, а все няма какво да облечем…

♻️ Тъй като сме привърженици на устойчивия начин на живот, бяхме вдъхновени от идеята, че можем да насърчим използването на секънд хенд облекла и да съберем дрехи за хората, които наистина имат нужда и не се чудят с часове пред огледалото какво да сложат днес.

🤝 В този дух, съвместно с приятелите ни от “Социалната Чайна”, ще направим този благотворителен базар на 25.02.2023г (събота) между 11:00 и 17:30ч. 

🕙👗 На събитието освен да оставите дрехи, които не са ви нужни, може да се сдобиете с невероятна модна находка на достъпни цени от специалните ни щендери, а средствата ще използваме, за да закупим чорапи, бельо, спални принадлежности за нуждаещите се. 

🧦👕 Ако имате желание да донесете нови дрехи с етикет/ в отлично състояние/ винтидж бранд, ще имате възможност да вземете друга находка от щанда – минималната бройка, за размяна е 2, с други думи – оставяте 2 бр, вземате 1 находка. Ако имате и интересни аксесоари, които не ползвате, също може да ги оставите за продажба за каузата. 📿Изисквания за дрехите:
✅Изпрани и в добро състояние, износени артикули и с дупки няма да се приемат.
✅Прибрани в торби (не повече от 5-6 артикула в торба, за да може екипът ни по-лесно да сортира на място дрехите)
✅По възможност да са групирани по размер

❌ Молим – не носете захабени и скъсани дрехи!Събираме дрехи: Женски дрехи от С-ХЛ, Мъжки от М-2ХЛ, бебешки дрешки

🕊️ Бенефициенти: Сдружение “Гаврош”, Приют за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица и няколко семейства в нуждаАко все пак имате стари дрехи, можете да ги оставите за рециклиране на следните точки (контейнери) в града:
🟢 Червен Площад, кръстовището на ул. Княз Николаевич с ул. Иван Аксаков
🟢 Бриз, ул Д-р Петър Скорчев след кръговото на Кауфланд